Map
Beta
property without borders!
 • Deutsch
 • English
 • Magyar
 • Srpski

You can also login with your social account.

Facebook logo Google+ logo Twitter logo
OR

Log in with e-mail

Sign Up now!
Forgot Your password?

youtube-iconBefore you sign up, see our tutorial videos here!


Our supporters

Pest County

Discover even more properties here:

more...

family house for sale in Nagymaros (with 4 rooms, 160 m2) USD 91,754

Fő tér 6, Nagymaros

Hungary >> Pest County >> Nagymaros >> Fő tér >> 6

Are you interested in this property?

HFS-268
26 000 000 HUF
USD 91,754
Show me the map

Main features

Basement
Modern kitchen
Pantry
Garden
Internet
Cable TV
Land line telephone
Festői szépségű Dunakanyarban, a történelmi Visegrádi várral szemben, Nagymaros szívében eladó azonnal költözhető állapotú, műszakilag teljesen rendben lévő vegyes építésű tégla/vályog kétlakásos 2x80 nm-es 4-szobás csupán kisebb részleteiben felújítandó családi ház pontosabban 3 nagy szoba + 1 félszoba + 1 manzárdszoba. A 750 nm telekterületű ingatlan ugyan vízközeli, de nem árterületre épült. A házban lévő egymást csak hosszában érintő két lakás külön bejáratú, de igény szerint egybenyitható, így egy hatalmas 160 nm-es alapterületű egyszintes lakássá alakítható. Kívánság szerint természetesen a mellékfalak is elbonthatók, így hatalmas egybenyíló terek kialakítása lehetséges. Mindkét lakrésznek teljesen más hangulata van: az egyik lakás két tágas közel 25 nm-es és világos szobájával, egyikben hangulatos cserépkályhával inkább konzervatív értéket hordoz, míg szomszédja nappaliból nyíló álló galériával, boltíves átjáróval és nagy fürdőszobájával kellemesen fiatalos miliőt teremt. A szobák nagy belmagasságukkal 3.4 m nyugalmat árasztanak és harmonikus teret adnak a kollektív, családi, de az egyéni tevékenységekhez is, legyen az egy finom ebéd vagy egyszerű tv-nézés.

A fűtés az egyik lakásban gázkonvektorral,illetve hagyományőrző módon hangulatos cserépkályhával lehetséges, a másikban ugyanerre a célra parapetes cirkó, padlófűtés, illetve radiátor áll rendelkezésre. Nyáron kifejezetten kellemes a benti hőmérséklet, aki kánikulára érzékeny, az tudja értékelni.

Érdekesség, hogy a padlás a teljes ház alapterülete felett húzódik, statikailag beépíthető, így a lakóterület megduplázható 320 nm. A pincehelyiség téglával kiboltozott téglapadlózatú 12x4 m-es területű használható borospinceként, de akár egyszerű tárolóként is.
Az udvaron két sávban gondozott kis kert húzódik, a szélen örökzöld fenyőkkel és tujákkal, a bejárati oldalon pedig virágokkal ültetve. A hátsó, zárt, intim környezetű tágas kert közel 240 nm körüli területet foglal magában, mely szabadon alakítható és szabható személyre: medence, kerti-parti vendégekkel, játszótér gyerekekkel, rendezvény stb.
Udvari parkolás esetén akár 4 gépkocsinak is van hely bőven, ha a hátsó kertet és az oda vezető utat nem számítjuk.
Az épület tető felújított 5-6 éve az egész épülettető körbe új cserepekkel lett áthúzva.
Kábeltévé, internet természetesen van.

Extrák: ipari áram, téglával kirakott fúrt kút 15 m mély, 4+1 melléképület ebből 2 műhely, 1 fa-tároló. Akinek a kert a fontos, a melléképületek részleges vagy teljes elbontásával annak területét akár meg is duplázhatja.

Közlekedés : pár percen belül elérhető ABC, zöldséges, gyógyszertár, iskola, éttermek, vasútállomás, orvosi rendelő, rendőrség, bankomat, posta, önkormányzat, templom, hétvégenként biopiac és vásár. A csupán 50 km-re fekvő főváros autóval vagy vonattal elég gyorsan megközelíthető. Az igényesen kiépített hosszú kerékpárútvonal nagymarosi szakasza különösen
hangulatos a part mentén és a ligetes, parkos sétányon. Természetesen a kerékpározás mellett számos egyéb szabadidős lehetőség is adott : csónakbérlés, horgászat, úszás, kocogás, kirándulás stb. A levegő tiszta, a Duna illata finom és kellemesen hűvös.

Nagycsaládosoknak vagy vállalkozásnak. Családi használat esetén ideális eset lehet egy- v. többgyermekes gyermekes szülők és nagyszülők összeköltözésénél is.
Másrészről az ingatlan fekvése és egyedi adottságai alapján könnyen alkalmassá tehető olyan vállalkozás telephelyéül is, mint pl.egy iroda, iparos műhely, de megfelelő engedélyek birtokában akár vendéglátóipari célokra, mint étterem, pizzéria, fagylaltozó, cukrászda stb. Ne feledjük, Nagymaros-Visegrád földrajzilag országunk kiemelt turisztikai helyei közé tartozik, ráadásul tavasztól őszig - gyakorlatilag kéthetente folyamatosan - változatos programok vannak a térségben: kulturális rendezvények, zenei- és egyéb fesztiválok stb. A táj és a környezet szépsége igazi látványosság.

Megjegyzés : kisebb értéknövelő felújításokat végzünk folyamatosan a házon és környezetében a leendő új tulajdonos örömére :
Category:
House
Area of the building plot:
750 m2
Area of the house:
160 m2
Number of rooms:
4
Number of half-size rooms:
0
Number of the bathrooms:
2
Number of the bedrooms:
2
Number of floors:
2
Garage:
4
Construction year:
1900
Type of the house:
family house
Condition of the house:
in good condition
Material of the house:
mixed
Heating:
gas (central)
Comfort:
full comfort
Bathroom and toilette:
in one room
Doors:
wood + glass
Windows:
wood (simple framework)
Parking spot:
Udvarban
View:
panoramic
Roof:
built-in enable
Furniture:
without furniture
Energy efficiency rating
No

Further information:

 • Uploaded:
  2016-10-07 22:48:39
 • Modified:
  2016-10-12 21:50:52
 • Advertiser:
  Owner

Key words

Eladó családi ház Nagymaroson.