Map
Beta
property without borders!
 • Deutsch
 • English
 • Magyar
 • Srpski

You can also login with your social account.

Facebook logo Google+ logo Twitter logo
OR

Log in with e-mail

Sign Up now!
Forgot Your password?

youtube-iconBefore you sign up, see our tutorial videos here!


Our supporters

Pest County

Discover even more properties here:

more...

family house for sale in Dunavarsány (with 6 rooms, 306 m2) USD 664,335

Dunavarsány

Hungary >> Pest County >> Dunavarsány

Are you interested in this property?

HFS-650 (HZ410876)
185 000 000 HUF
USD 664,335

Main features

Modern kitchen
Pantry
Balcony
Garden
Gym
Insulation
Triphase
Security alarm
Igazán figyelemre méltó minden igényt kielégítő családi birtokot ajánlunk megvételre Dunavarsány határában, pár száz méterre a városkától

IDEÁLIS VÁLASZTÁS LEHET AKÁR CÉGEK RÉSZÉRE IS TRÉNINGKÖZPONTKÉNT, VAGY PIHENŐHÁZNAK

Az ingatlan egy 15 000 nm-es, minden közművel rendelkező, teljesen körbekerített, az ott tartózkodók nyugalmát maximálisan biztosító telken fekszik.
A terület két részből tevődik össze, egy távirányított kapuval ellátott 11 000 nm-es külső gyűrűből - mintegy 700 tagot számláló telepített erdővel, rengeteg növénnyel, bokorral, csalitossal - amely teljesen körülöleli a 4 000 nm-es, épített és dísztéglával burkolt kerítéssel körbevett, szintén automata kapuval ellátott belső udvart.
Az épületegyüttes - egy főépület és egy melléképület - négyszöget formálóan egy belsőkertet közrefogva épült, összesen mintegy 300 nm hasznos lakóterületű, kivitelezése minden igényt kielégítő.
A felépítmény betonsáv alapra épült, teherhordó-, és válaszfalazata Ytong téglából készült, vasbetongerendás födémmel, fa tetőszerkezettel ami égetett cserépfedést kapott. Homlokzata hőszigetelt, valamint dísztéglával burkolt. Külső nyílászárói fa szerkezetűek hővédő üvegezéssel, a belsők szintén fából készültek, festettek.

A főépület része egy 3 állásos automata ajtóval zárható garázs, és kialakításra került még egy fedett autóbeálló is további 5 jármű részére ez a terület térkővel burkolt valamint egy kutyakennel és egy szintén fedett, nagy belmagasságú jelenleg fásszínként üzemelő tároló is.
A belső kertben automata öntözőrendszert telepítettek, ez felel a veteményes illetve a dísznövényekkel beültetett és füvesített kert locsolásáért.

A nagyobbik házban található egy nagy teraszkapcsolatos nappali, egy társalgó, egy minden igényt kielégítő módon berendezett és gépesített konyha,kamra, két külön helyiség a gépészeteknek, valamint 5 hálószoba melyek közül kettőhöz külön berendezett fürdőszoba és gardróbszoba dukál, míg a három vendégszoba két fürdőn osztozik. A hálószobák a klasszikusokat megidézően egy közlekedő folyosóról érhetők el, ami a nappaliból nyílik. A kisebbik épület is rendelkezik konyhával aminek teraszán egy épített búbos kemence csábít sütögetésre, található még itt egy kényelmes méretű szoba, kamra, egy fürdő amit szaunával tettek csábítóbbá, külön mellékhelyiség, illetve egy műhely aminek kijárata van a fásszínbe.

Ajánlom minden családnak akiknek a megszokottnál több szobára van szüksége a kényelméhez és igazán igényes kivitelezésben megépített, kellemesen és kényelmesen élhető tereket biztosító, természetközeli ingatlanban képzeli az életét.

Az épületek alaprajzát és bőséges helyiség kínálatát tekintve mindenképp ajánlom cégek számára is akár cégközpontnak, oktatási helyszínként tréningekre, csapatépítésre de reprezentációs célokra is alkalmas.

Hívjon bátran körbevezetem
Category:
House
Area of the building plot:
15000 m2
Area of the house:
306 m2
Number of rooms:
6
Number of half-size rooms:
2
Number of the bathrooms:
5
Number of the bedrooms:
5
Number of floors:
0
Garage:
5
Construction year:
2005
Type of the house:
family house
Condition of the house:
preserved
Material of the house:
aerated concrete (YTONG)
Heating:
gas (central)
Comfort:
luxury
Bathroom and toilette:
both in separate rooms and one room
Doors:
wood
Windows:
wood (double framework)
Parking spot:
garage (included in the price)
View:
garden view
Roof:
built-in enable
Furniture:
with furniture (included in the price)
Energy efficiency rating


Further information:

 • Uploaded:
  2017-09-07 10:09:18
 • Modified:
  2018-08-23 19:27:08
 • Advertiser:
  Agency / Agent

Key words

családi birtokújszerű állapotluxus komforttalcégeknek ideálisoktató központnak