Map
Beta
property without borders!
  • Deutsch
  • English
  • Magyar
  • Srpski

You can also login with your social account.

Facebook logo Google+ logo Twitter logo
OR

Log in with e-mail

Sign Up now!
Forgot Your password?

youtube-iconBefore you sign up, see our tutorial videos here!


Our supporters

Veszprém

Discover even more properties here:

more...

estate for sale 11.11 hectare USD 191,711

Balatoncsicsó

Hungary >> Veszprém >> Balatoncsicsó

Are you interested in this property?

PFS-3
54 900 000 HUF
USD 191,711
Show me the map

Main features

Watering
Current supply
BIOGAZDÁLKODÁS SZENTANTALFÁN 11 HEKTÁRON, VAGY TURISTA/KERÉKPÁR KEMPING KÖZPONT - EGYEDI AJÁNLAT

Kiváló minőségű termőföld és több évtizede vegyszer mentes környezet jellemzi ezt a csodálatos területet, mely a Balaton-felvidék lankás dombjai között Szentantalfa közigazgatási területén helyezkedik el.

A külterületi, jelenleg Ma-3 besorolású hatalmas domboldal saját forrással és gyönyörű Balatoni panorámával rendelkezik.
Korábban biogazdálkodást folytattak itt a tulajdonosok, kiemelkedően szép és egészséges zöldségeket termesztettek. Az öntözést a jó minőségű forrásvízzel és a területet keletről határoló Csorsza patak vizével oldották meg.

A terület a főúttól pár száz méterre található, keleti ill. déli fekvésű, a fő úttól földúton lehet megközelíteni, erdő, patak és legelő határolja.

A tulajdonosok egy 120 m2 lakóterületű masszív faházat is építettek itt az út mellett, ami egyébként a hivatalos, kéktúra útvonalra esik - melyet jelenleg ún. turistaszállásként tavasztól őszig több alkalommal használnak főleg diákcsoportok.

Az épület emelete egy légterű szálláshely, saját áramellátással. Az alsó szinten létesítettek egy tábori konyhát és egy szerszám-tárolót, innen egy nyitott térből lépcső vezet fel az emeletre.
A tisztálkodást beltéri és kültéri zuhanyzók biztosítják, a forrásvizet és napenergiát használva, az illemhely pedig belső WC és külső HC Humusz Closet, amely időről-időre kiváló minőségű humuszt biztosít.

A külterület mellé a tulajdonosok egy kisebb belterületi telket 1291m2 is felajánlanak a leendő tulajdonosnak, amit az eladási ár tartalmaz. A telek magaslatáról még inkább kibontakozik a fentebb említett panoráma, a szépséges táj hegyes-völgyes lankái a Balaton látványa mellett.

A terület számos lehetőséget tartogat a tiszta levegő és a természet, vállalkozó kedvű szerelmeseinek

More properties from the advertiser

Category:
Farmland
Area of the farmland:
11.11 hectare
Category:
first class

Further information:

  • Uploaded:
    2017-10-17 10:56:14
  • Advertiser:
    Owner

Key words

Balaton-felvidékidegenforgalomturistakerékpárbio területbio gazdálkodásBalatoni panorámáshegyvidékdomboldalcsendesnyugodtkellemesegyedibio terményeknagy földterülettermőföldgazdálkodásállattartásállattenyésztéslovak