Map
Beta
property without borders!
  • Deutsch
  • English
  • Magyar
  • Srpski

You can also login with your social account.

Facebook logo Google+ logo Twitter logo
OR

Log in with e-mail

Sign Up now!
Forgot Your password?

youtube-iconBefore you sign up, see our tutorial videos here!


Our supporters

Vojvodina

Discover even more properties here:

more...

residential zone for sale 70.00 are USD 17,098

Пут ка Манастиру, Jazak

Serbia >> Vojvodina >> Jazak >> Пут ка Манастиру

Are you interested in this property?

IFS-52
15.000 EUR
USD 17,098
Show me the map
Prodajem plac 70,75 ari na Fruškoj gori, u vikend zoni izmedju Jaska i Banje Vrdnik, nadomak izvora Jazak vode.
Pošto je delimično pod starim voćem i jako je zapušten potrebno je uložiti još oko 1.200 evra da bi se plac raskrčio, jer pored starog voća ima i samoniklog žbunja, pošto plac dugo vremena nije košen. U okolini ima ljudi koji se bave krčenjem, tako da to nije problem, u roku od par dana plac bi bio čist. Zemljište nije nikada hemijski tretirano. U blizini placa je Jazak voda, najzdravija u Evropi, kao i Banja Vrdnik. Prelepa okolina, mirno i zdravo okruženje. Struja i voda su u blizini susedni plac sa vikendicom poseduje struju i vodu. Plac je od glavnog puta udaljen oko 150 metara. Put do placa je ravan i ni leti, ni zimi nije problem da se pridje placu. Dozvoljena gradnja. Brdo koje vidite na drugoj fotografiji je prekriveno četinarima. Na brdu je i ruža vetrova, a sam plac je ušuškan, miran i zaklonjen. U blizini su lipove, bagremove i četinarske šume. Plac je idealan za permakulturu, pčelarstvo, seosko imanje ili voćnjak, kao i za vikendicu.
Ovaj deo Fruške gore postaje turistički veoma interesantan. U toku je izgradnja dva etno sela, jedno u Maloj Remeti, vinarija Deuric 4 km udaljenosti, a drugo u Vrdniku Vrdnička kula, 5 km udaljenosti, a do rehabilitacionog centra i hotela Termal ima 3,5 km. Izvor Jazak vode je od placa udaljen 800 m, a manastir oko 1 km. Plac je udaljen oko 25 km od Novog Sada i oko 15 km od Rume.
Plac je udaljen par kilometara od Pavlovačkog jezera i zemljišta koje je nedavno kupio Novak Đoković, kao i od vile koju je Đokovic kupio u Vrdniku. Cene u ovom delu Srema vrtoglavo rastu, iskoristite ovu priliku za kupovinu ovog placa, jer retko u vikend gradjevinskoj zoni možete naći plac ovolike površine, po ovoj ceni. Trenutno je cena po aru u okolini 700 evra, a dajem po ovoj ceni jer mi je hitno.

Tel. +381 64 37 47 417
Category:
Building plot
Area of the building plot:
70.00 are
Current supply:
yes (in the street)
Water:
yes (in the street)
Seweage:
no
Gas:
no
View:
lake view

Further information:

  • Uploaded:
    2017-03-24 07:07:48
  • Advertiser:
    Owner

Key words

Fruska goraplac gradjevinsko zemljiste turizam Jazak voda